ענבר היתה אלופת העוגות. אני זוכרת את עוגת הגבינה האוורירית, את הפאי לימון החמצמץ... העוגה הזאת עם הפסיפלורה (ללקק את האצבעות). כל עוגה היתה מעשה לתפארת ... אבל עוגת השוקולד היתה קסם. במקרה... מצאתי את המתכון הסודי של ענבר לאותה פיסה שוקולדית קסומה. להלן המתכון: 2 כוסות קמח
1 כוס שמן 1/2 1 כוסות סוכר ( כי כזאת ענבר, מתוקה) 2 כוסות מים 4 כפות קקאו 1/2 כפית סודה לשתיה 1 אבקת אפיה 2 ביצים
לערבב הכל ולתנור.
עד שהעוגה מוכנה, מכינים את קרם השוקולד:
1 שמנת מתוקה + חפיסת שוקולד מריר. להמיס ושפוך על העוגה החמה